Prăjitură cu spumă , brânză şi mărişor de miere


Blat:
400 gr făină, 170 gr margarină Rama, 80 gr zahăr, puţină sare, 3 gălbenuşuri,1 lingură smântână, un vârf de cuţit de bicarbonat de sodiu

Umplutura:
750 gr brânză de vacă, 3 gălbenuşuri , 1 lingură smântănă, 2 linguri griş, coaja rasă a unei lămâi, 1 plic zahăr vanilat, 200 gr mărişor de miere



Spuma:
6 albuşuri de ou, 250 gr zahăr

Amestecăm ingredientele pentru blat, compoziţia obţinută o întindem într-o tavă, coacem blatul pe jumătate apoi turnăm umplutura. Spuma trebuie adăugată atunci când prăjitura este aproape gata!

Amestecăm ingredientele pentru blat, compoziţia obţinută o întindem într-o tavă, coacem blatul pe jumătate apoi turnăm umplutura. Spuma trebuie adăugată atunci când prăjitura este aproape gata!